De raadplegingen bij dokter Verhaegen

Welkom op de website van dokter Verhaegen Hilde, huisarts in Knesselare. U vindt hier alle informatie over mijn dokterspraktijk, de openingstijden van de praktijk, informatie over de wachtdienst, hoe een afspraak te maken, het Globaal Medisch Dossier, enz... Bekijk eens rustig deze site en plaats mij bij uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van de vakantieregeling, mogelijke veranderingen in de praktijk en interessante medische informatie.

Heeft u opmerkingen over de website of wenst u bepaalde zaken geplaatst te zien, stuur mij dan gerust een mailtje en ik zal uw suggestie met aandacht lezen.

Een afspraak maken

Consultaties

Voor een goede organisatie binnen de praktijk zijn alle consultaties op afspraak. Dit zorgt voor minder lange wachttijden en een rustiger verloop van de consultaties.

Dringende zaken kunnen uiteraard tussendoor opgevangen worden.

Voor een vlotte, efficiƫnte en kwaliteitsvolle praktijkvoering, is het belangrijk dat U volgende afspraken respecteert:

  • Indien u een afspraak wenst voor twee personen, gelieve dit ook duidelijk te melden en twee afspraken te reserveren, hetzij telefonisch, hetzij via de website.
  • Voor het invullen van allerhande attesten maakt U best een afspraak, hiervoor is immers tijd nodig voor inzage in het dossier.
  • Voorschriften kunnen niet op telefonische aanvraag afgeleverd worden. Tijdens de consultaties worden voldoende voorschriften meegegeven tot het moment dat er terug een medisch onderzoek nodig is en de behandeling al dan niet zal bijgestuurd worden.
  • Probeer steeds op tijd te komen, zoniet laat u andere mensen langer wachten. Indien u niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve dan te annuleren, ten laatste 1 uur voor de geplande afspraak. Op deze manier kunnen wij andere mensen verder helpen.